Soul Shine tilbyder KRANIO-SAKRAL TERAPI v/ Nicolaj Nielsen

Kranio-Sakral Terapien kom til Danmark fra USA i 1986, bl.a. via Trine Rosenberg og hendes daværende mand Stanley Rosenberg. I dag er Trine Rosenberg kendt som Kranio-Sakral Terapiens foregangskvinde i Danmark og hun underviser selv alle elever på Kranio-Sakral Akademiet i Silkeborg, hvilket også er stedet hvor Nicolaj Nielsen er uddannet.

Lidt om hvad Kranio-Sakral Terapi er:

Kranio-Sakral systemet består af kraniet, rygsøjlen og korsbenet. Behandlingsformen består af forskellige teknikker, der alle har ”det blide tryk” til fælles. Det vil sige, at Nicolaj med meget let hånd trykker specielle steder på hoved, nakke, ryg og korsben.

Behandling med Kranio-Sakral Terapi bruges ofte i forbindelse med stress, depression, bekymringer, anspændthed, irritabilitet, indre uro, koncentrationsbesvær, indlæringsproblemer, søvnløshed, for højt blodtryk, svimmelhed, hovedpine/migræne, forstoppelse, kolik, menstruationsbesvær, smerter i nakke, ryg og lænd,  tænder-skæren, astma og allergi, hyperaktivitet, DAMP, motoriske problemer o.lign.

Under behandlingen ligger du på en briks på ryggen eller maven og med tøj på. Børn – og især spædbørn – kan også modtage behandlingen siddende eller båret af dig som forælder eller af Nicolaj. Det er yderst behageligt at modtage behandlingen, og du oplever en dyb form for afspænding og ro.

Ring og få en uforpligtende snak med Nicolaj om dine udfordringer på Tlf. 21 79 42 33

Pris pr. behandling kr. 575,- (behandlingen varer ca. 1,5 time)

Soul Shine tilbyder KOGNITIV TERAPI v/ Kate Horslund Nielsen.

Kate Horslund Nielsen er uddannet ved Cektos København, og er dedikeret til den dybe samtale.

Hvad er kognitiv terapi?

Kognitiv terapi er en terapiform, der er hjælper dig med at ændre dine tanker – og derved også din adfærd. Det gør vi gennem dybe samtaler og øvelser.

Målet i kognitiv terapi er, at du får redskaber, så du efter terapien bliver bedre til at takle de udfordringer og problemsituationer, du møder i sit liv.

Fokus i kognitiv terapi er dine tanker i de situationer, hvor dine udfordringer optræder, det er de følelser du knytter til denne situationen, det er dine handlinger i denne situationen og det er de bagvedliggende tanker du har om, hvordan din verden hænger sammen.

Samtalerne kan anbefales ved:

  • Angst
  • Depression
  • Mindreværd
  • Stress
  • Vrede
  • Krise i livet

Ring blot for en uforpligtende snak til Kate på 21 79 42 44 og hør nærmere.

Pris pr. samtale kr. 575,- (samtalen varer ca. 1.5 time)