Her kan du læse mere om de forskellige projekter Soul shine arbejder med. Du kan også læse mere om, hvordan du kan hjælpe Soul Shine i deres crowdfunding her.

Projekt Afrika

Den aarhusianske socialøkonomiske virksomhed Soul Shine opstarter i 2014 tre butikker i Guinea.
Det er målet, at butikkerne skal skabe nye arbejdspladser, frirum og muligheder for unge mennesker i det økonomisk trængte land.
I forbindelse med dette går Soul Shine på crowdfunding, for at kunne indkøbe og fragte redskaber, tøj, vandpumper mm…Læs mere

Botique Soul Shine pret a porte / GALLA

Er navnet på den butik som Soul Shine åbner i Conakry, Guinee. Det er en luksus GALLA butik med mulighed for, at udleje GALLA-tøj og accesories.
GALLA-tøj er af høj værdi i Conakry. Dette da der er mange bryllupper/ parlements fester og det europæisk producerede tøj er meget attraktivt.
Guinee har gennem tiden modtaget meget…Læs mere

Cafè Soul Shine por tous

Cafèen ligger i forlængelse af Botique Soul Shine pret a porte og vil sælge the, kaffe, ”ataya”, lettere mad, kolde drikke og drinks om aftenen.
Den vil også fungere som NET-cafè.
Cafèen skal have et europæisk udtryk og servere en blanding af afrikansk og europæisk mad og drikke. Der skal være mulighed for socialisering…Læs mere

Magasin Soul Shine ocation-electronic

Dette sted vil sælge ALT i maskiner, computer, køle/fryseskabe, generatorer, vandpumper, motorsave, bådmotorer, TV, radio, tablets, samt små vindmøller og solcelle-anlæg på sigt.
Guinee har masser af olie, bensin og gas, men mangler elektricitet, hvorfor Soul Shine vil bringe forskellige motorer derned til at skaffe elektricitet med.
Bådmotorer, motorsave og vandpumper…Læs mere

FC Soul Shine ACADEMY

Dette er en fodbold-klub/ skole for gadebørn, prostituerede unge piger og forældreløse børn & unge.
Soul Shine har i øjeblikket 5 hold i Conakry og vi ønsker at skabe mange flere.
Vi vil opbygge et sted, hvor en hverdag for disse børn er, at de er sammen om det at spille fodbold, at gå i skole og lære læsning/ skrivning, samt det at få et ordentlig dagligt måltid mad.
Soul Shine vil også her skabe…Læs mere